Какво да сготвя набързо за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бърза пилешка супа с мляко-Вторник
1158796

Бърза пилешка супа с мляко-Вторник

1/2 бр. (400 г) пиле
1-2 бр. (100 г) моркови
1/2 глава (30 г) целина
10 зърна черен пипер
1 ч.ч. (200 мл) прясно мляко
2 с.л. (20 мл) бяло вино
1 глава (50 г) лук
магданоз
счукан черен пипер
сол
3 с.л. (30 мл) растително масло
1 с.л. (10 г) брашно

Пилето се залива с 6-7 ч.ч. студена вода и се сварява заедно с морковите и целината, нарязани на кубчета, зърната черен пипер и сол на вкус. Бульонът се прецежда, а месото се отделя от костите и се нарязва на ситно. В мазнината се задушава нарязаният на ситно лук заедно с брашното, след което се залива с бульона, виното и прясното мляко. Към супата, след като заври, се прибавя месото. След свалянето й от огъня супата се поръсва със счукан черен пипер и ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft