Бързи гювечета с шунка-Понеделник
Бърза супа по самоковски-Понеделник
Бързи шницели на тиган-Понеделник
Бързи спагети Карбонара с Пармезан и гъби
Бърза пилешка супа с мляко-Вторник
Бързи свински котлети с плънка-Вторник
Супербърз бекон с вино и лимон-Вторник
Супа със свинско и зелев сок-Сряда
Скоростни крокети рецепта-Сряда
Ловджийска наденица с кашкавал-Сряда
Крем супа с чеснови крутони-Четвъртък
Бързо панирано свинско филе-Четвъртък
Бързо ястие зеленчуци на пара-Четвъртък
Лесна супа топчета-Петък
Бърза рецепта за омлет по селски-Петък
Бързо рибно филе-Петък
Бързи шницели на тиган-Понеделник
500 г кайма
• 500 г картофи
• 2 глави кромид лук
• 2 яйца
• 8 равни супени лъжици брашно
• 1 щипка кимион
• 1 щипка къри
• черен пипер
• сол
За панировката:
• 1 к.ч. галета
• 2 белтъка
• 4 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Обелваме картофите и лука и ги настъргваме. Смесваме ги с каймата и добавяме яйцата, брашното и подправките.
С мокри ръце оформяме плоски шницели и овалваме в галета. Разбиваме белтъците на сняг, потапяме шницелите и пържим до златисто в сгорещената мазнина.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари