Бързи гювечета с шунка-Понеделник
Бърза супа по самоковски-Понеделник
Бързи шницели на тиган-Понеделник
Бързи спагети Карбонара с Пармезан и гъби
Бърза пилешка супа с мляко-Вторник
Бързи свински котлети с плънка-Вторник
Супербърз бекон с вино и лимон-Вторник
Супа със свинско и зелев сок-Сряда
Скоростни крокети рецепта-Сряда
Ловджийска наденица с кашкавал-Сряда
Крем супа с чеснови крутони-Четвъртък
Бързо панирано свинско филе-Четвъртък
Бързо ястие зеленчуци на пара-Четвъртък
Лесна супа топчета-Петък
Бърза рецепта за омлет по селски-Петък
Бързо рибно филе-Петък
Бърза супа по самоковски-Понеделник
5 средни картофа
2 яйца
2 с.л. масло
магданоз
кашкавал (по желание)
сол на вкус
черен пипер на вкус
Картофите се настъргват на едро ренде в кухненска купа. Смесват се с 2-те разбити яйца хубаво, така че да се покрият от всички страни.
Тази картофено-яйчена смес се изсипва в тенджера с 2 литра кипяща подсолена вода. Вари се около 10-ина минути, след което се подправя със ситно нарязан магданоз и черен пипер.
Съвет: Пригответе си по-голям съд, защото сместа се разпенва!
По желание във всяка порция може да се добави по парченце масло и щипка настърган кашкавал.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари