Шоколадови сладкиши рецепти

вход през zajenata.bg
333656

Бърз шоколадов сладкиш

масло - 180 г меко краве, захар - 130 г, яйца - 5 броя, брашно - 120 г бяло, шоколад - 200 г черен 100 г течен, ядки - 1 ч.ч. орехови, сол - 1/2 к.л. хималайска, бакпулвер - 2 ч.л. равни, кафе - 2 ч.л. нес, плодове - горски, за поднасяне

На водна баня разтопете шоколада и маслото и оставете да изстине.

След това при непрекъснато разбиване добавяйте едно по едно яйцата, като разбивате след всяко.

Последователно добавяйте пресятото брашно с бакпулвера и солта, както и кафето.

Щом сместа се хомогенизира, объркайте със смлените ядки. Сипете сместа в неголяма форма за печене, застлана с хартия за печене.

Сложете да се пече в загряна на 170 градуса фурна около 25 минути. Вътрешността трябва да остане по-влажна от краищата. Поднесете шоколадовия сладкиш с украса от свежи горски плодове. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft