Бърз шоколадов сладкиш
масло - 180 г меко краве, захар - 130 г, яйца - 5 броя, брашно - 120 г бяло, шоколад - 200 г черен 100 г течен, ядки - 1 ч.ч. орехови, сол - 1/2 к.л. хималайска, бакпулвер - 2 ч.л. равни, кафе - 2 ч.л. нес, плодове - горски, за поднасяне
На водна баня разтопете шоколада и маслото и оставете да изстине.
След това при непрекъснато разбиване добавяйте едно по едно яйцата, като разбивате след всяко.
Последователно добавяйте пресятото брашно с бакпулвера и солта, както и кафето.
Щом сместа се хомогенизира, объркайте със смлените ядки. Сипете сместа в неголяма форма за печене, застлана с хартия за печене.
Сложете да се пече в загряна на 170 градуса фурна около 25 минути. Вътрешността трябва да остане по-влажна от краищата. Поднесете шоколадовия сладкиш с украса от свежи горски плодове.