Вкусен пухкав козунак в хлебопекарна рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Голям и среден козеунак в хлебопекарна
1490840

Голям и среден козеунак в хлебопекарна

За нормален козунак – 750 гр. 

Яйца – 2 бр.
Масло – 150 гр.
Пр.мляко – 60 мл.
Сол – 1 ч.л.
Захар – 3 с.л.
Брашно – 360 гр.
Мая – 2 ч.л.
Подсладител – 2 ½ с.л.
По желание – стафиди, портокалов сироп, лимонена кора и др.

За голям козунак – 1000 гр. 

Яйца – 3 бр.
Масло – 175 гр.
Пр.мляко – 70 мл.
Сол – 1,5 ч.л.
Захар – 4 с.л.
Брашно – 440 гр.
Мая – 2,5 ч.л.
Подсладител – 1 ½ с.л.
По желание – стафиди, портокалов сироп, лимонена кора и др.
  Ако имате машина и имате програми между които да избирате, погледнете дали нямате някоя подобна на моята и просто да не са я кръстили „програма Козунак или Сладък хляб” –>
5 мин.първо месене, 5 мин.почивка, 20 мин.второ месене, 39 мин.първо втасване, 10 сек.трето месене, 26 ми.второ втасване, 5 сек.четвърто месене, 52 мин.трето втасване, 50 мин. печене, 60 мин.поддържане на топлината.

1 2
3
4 5 6 7
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft