Замразени зеленчуци -20 минути лично време
Готово бутер-тесто - спестявате 60 минути
Алуминиево фолио за печене - спестявате 30 минути
Гювечета - спестявате 60 минути
Пароварка - спестявате 90 минути време
Готово бутер-тесто - спестявате 60 минути
Приготвянето на бутер-тесто е доста сложен и трудоемък процес. То не само трябва да се омеси, но и многократно да се сгъне и да се разточи, оставяйки се периодично на студено, за да не се слепнат пластовете. Не е нужно да губите толкова време и усилия за това, след като купешкото бутер-тесто с нищо не е по-лошо от домашно приготвеното такова. Затова много хора вече отдавна са спрели да правят капризното бутер-тесто у дома и разчитат на пакетите от супермаркета.
Обикновено се предлагат два вида бутер-тесто – подквасено с мая и такова без мая. Първото е по-нежно и меко и е много подходящо за кроасани и други сладки. Второто е по-плътно и е идеално за щрудели и прости печива като малки бутер-банички с продукти по ваш избор.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари