Как да спестим време при готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювечета - спестявате 60 минути
29865

Гювечета - спестявате 60 минути

Гювечетата са невероятно самостоятелни съдове. За разлика от тенджерите и тиганите не изискват почти никакво внимание по време на готвене, а ще ви трябват само пет минути, за да приготвите нещо невероятно вкусно в тях. Достатъчно ще е да поставите в гювечетата месо или риба, да добавите зеленчуци, да залеете със сметана или друг сос, да поръсите със сирене и да ги бутнете във фурната за час-час и половина. Докато си почивате, няма нужда да се кахърите и за сервирането, защото такива ястия се ядат най-складко от самото гювече.

Най-добрият вариант ще са керамичните гювечета, те се загряват равномерно и запазват топлината задълго, правейки приготвените в тях ястия много вкусни и наситени с витамини. Купувайки гювечето, огледайте ги добре отвътре. Вътрешността трябва да е гладка, без нащърбвания, пукнатини и мехурчета.

1 2 3
4
5
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft