Как се приготвя италианско песто

вход през zajenata.bg
64840

Други вариации на песто

Пестото има и други свои национални вариации Във френския Прованс се приготвя сос, наречен писту (pistou), в който обикновено не се добавят орехи.
В Австрия от тиквени семки се прави “тиквено песто“, а в Германия също имат свой вариант, използвайки вместо босилек левурда (позната в България още като „мечи лук“, „див чесън“, „див лук“).

1
2
3 4 5
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft