9 Март 2012
380399
Картофена салата
Яхния с картофи и зелен фасул
Хрупкави картофи
Картофен огретен
Запечени картофи със сметана
Картофи на фурна
Картофени кюфтета с подправки
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи и сирене
Запечени картофи със сметана
1 кг картофи
250 г заквасена сметана
100 г настърган кашкавал
50 г масло или олио
1 стрък пресен чесън
копър, магданоз, черен пипер, вегета, чубрица
Обелените и нарязани във форма по-желание картофи се сваряват. Сметаната и подправките се разбиват. С получения сос се поливат картофите. Поръсват се с настъргания кашкавал и бучици масло или олио. Пекат се 15 минути на 250 С или до получаване на червена хрупкава коричка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари