9 Март 2012
380394
Картофена салата
Яхния с картофи и зелен фасул
Хрупкави картофи
Картофен огретен
Запечени картофи със сметана
Картофи на фурна
Картофени кюфтета с подправки
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи и сирене
Картофена салата
500 г картофи
1/3 ч.ч. горчица
1/3 ч.ч. балсамов оцет
1 глава червен лук
1/3 ч.ч. зехтин
по 1-2 ч.л. къри, кимион и куркума
Предварително обелете, нарежете и бланширайте картофите във вряща вода за около 10-15 минути. Изцедете водата и добавете нарязания лук. Добавете оцета, захтина, горчицата, кърито, кимиона и куркумата. Объркайте добре, за да се смесят подправките и да овкусят всяко късче. Оставете да престои около 1 час, за да се смесят ароматите. Изсипете сместа в алуминиево фолио и запечете на скара за около 20 минути. Сервирайте топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари