9 Март 2012
380382
Картофена салата
Яхния с картофи и зелен фасул
Хрупкави картофи
Картофен огретен
Запечени картофи със сметана
Картофи на фурна
Картофени кюфтета с подправки
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи и сирене
Картофен огретен
6 бр. яйца
1 глава лук
2 бр. големи картофи
200 мл прясно мляко
50 г кашкавал
олио
сол
Картофите се режат на финни филийки и се пържат заедно с лука до омекване и след изваждане се изцеждат от олиото. Яйцата се разбиват, прибавят се сол, настъргания кашкавал и млякото. Към разбитата смес се прибавят изцедените изпържени карофи и лук. Намазва се с олио тавичка и се изипва цялата смес. Пече се в предварително загрята фурна на 180 С за 15-20 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари