5 Февруари 2013
437085
Пилешки крилца със соев сос
Пикантни пилешки крилца
Бързи и евтини пилешки крилца
Пилешки крилца в марината
Запечени пилешки крилца
Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
Пилешки крилца хрупкави
Пилешки крилца мариновани
Пилешки крилца с мед
Запечени пилешки крилца
12 бр. крилца
150 г галета
100 г настърган кашкавал
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол
1 ч.л. сушен магданоз
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. масло
Всички сухи продукти се смесват. Крилцата се намазват с разтопено масло, овалват се в сухата смес и се нареждат в суха тава. Пекат се във фурна, загрята на 180 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари