Пилешки крилца рецепти

вход през zajenata.bg
437085

Запечени пилешки крилца

12 бр. крилца
150 г галета
100 г настърган кашкавал
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол
1 ч.л. сушен магданоз
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. масло

Всички сухи продукти се смесват. Крилцата се намазват с разтопено масло, овалват се в сухата смес и се нареждат в суха тава. Пекат се във фурна, загрята на 180 С.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft