5 Февруари 2013
437096
Пилешки крилца със соев сос
Пикантни пилешки крилца
Бързи и евтини пилешки крилца
Пилешки крилца в марината
Запечени пилешки крилца
Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
Пилешки крилца хрупкави
Пилешки крилца мариновани
Пилешки крилца с мед
Пилешки крилца хрупкави
350 г пилешки крилца
4 с.л. соев сос
1/2 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. горчица
1 с.л. мед
1/2 ч.л. сух джинджифил
2 ч.л. кетчуп
сол
2 с.л. лимонов сок
сусам
Всички съставки за маринатата се разбиват до еднородна смес с помощта на вилица или тел. Крилцата се нареждат в тава за печене и отгоре се заливат с маринатата. Покриват се с фолио и се оставят в хладилника да се мариноват за едно денонощие или най-малко 2 часа. Маринованите крилца се подреждат върху скара от фурната, отдолу се поставя тавичка, в която да пада течноста от печенето. Поливат се с маринатата. Пекат се в предварително загрята фурна на 210 С около 10 минути. Обръщат се и се поръсват по желание със сусам и се запичат още 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари