29 Ноември 2011
113437
Вземете пресни яйца, намажете ги с мас, за да се запушат порите им
Намажете яйцата с белтък
Наредете яйцата в сандъче и ги посипете с дървена пепел
Сложете яйцата в мрежа за пазар
Яйцата се варят като се залеят със студена вода
Яйца на очи добиват много добър вкус
Когато варите пресни, но пукнати яйца
За да станат бърканите яйца шупливи
Разбитият белтък, когато не може да се сгъсти
За да се избегне пукването на яйцата
Как жълтъкът трябва да се запази за няколко дни
За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтъка
Избягвайте да биете белтъци, както и жълтъци, в алуминиев съд
При разбиване в емайлиран съд
Как да стъстим майонезата
Как се рзмразяват замръзнали яйца
За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтъка
За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтък ът, яйцето се счупва и се изсипва в книжна фунийка с дупчица на заострения край, която се слага във водна чаша. Белтъкът изтича постепенно в чашата, а жълтъкът се запазва цял във фунийката.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари