29 Ноември 2011
113858
![Как да стъстим майонезата](https://i.zajenata.bg/images/0/big_ecc895cc8ff6f5faf4ed18e21c838f7d.jpg)
Вземете пресни яйца, намажете ги с мас, за да се запушат порите им
Намажете яйцата с белтък
Наредете яйцата в сандъче и ги посипете с дървена пепел
Сложете яйцата в мрежа за пазар
Яйцата се варят като се залеят със студена вода
Яйца на очи добиват много добър вкус
Когато варите пресни, но пукнати яйца
За да станат бърканите яйца шупливи
Разбитият белтък, когато не може да се сгъсти
За да се избегне пукването на яйцата
Как жълтъкът трябва да се запази за няколко дни
За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтъка
Избягвайте да биете белтъци, както и жълтъци, в алуминиев съд
При разбиване в емайлиран съд
Как да стъстим майонезата
Как се рзмразяват замръзнали яйца
Как да стъстим майонезата
Не са редки случаите, когато майонезата се пресича и не може да се сгъсти. Тя се поправя бързо и сигурно, като в отделен съд се сложи нов жълтък, разбива се добре и след това, вместо олио, се слага с лъжичка по малко от пресечената майонеза. След като майонезата се поправи, прибавя се необходимото олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари