Какаов сладкиш
брашно - 150 г, бакпулвер - 2 ч.л., масло - 125 г, кокос - 2 с.л. кокосово брашно, какао - 2 с.л., захар - 200 гяйца - 2 броя, сол - 1 щипка, прясно мляко - 3 с.л., ванилия
ЗА КРЕМА
пудра захар - 1 ч.ч., какао - 1 с.л., масло - 4 с.л. разтопено, кафе - 1 ч.л. фино смляно, кокосово брашно - 1 с.л.ванилия
Смесете добре маслото, кокосовото брашно, захарта и ванилията и добавете при непрекъснато бъркане яйцата.
Следва да добавите пресятото с бакпулвера и солта брашно и накрая долейте млякото.
Сипете сместа в подмазнена тава и сложете сладкиша да се изпече за около 40-45 минути в умерено загряна фурна.
Всички продукти за крема се разбиват с миксер, докато се получи гладка консистенция.
Вече охладения сладкиш залейте с глазурата и оставете да се охлади напълно преди да поднесете.