15 Октомври 2012
374091
Как да си направите напитката кефир
Колко вида тибетска гъба има
Как да съхраняваме тибетската гъба
Какви съдове да използваме, когато приготвяме кефир
Кои болести се лекуват с тибетска гъба
Подквасено мляко с тибетска гъба
Има ли странични действия от лечението с тибетска гъба
Консумация на тибетска гъба
Какви съдове да използваме, когато приготвяме кефир
Когато приготвяте кефир използвайте само дървени или пластмасови съдове, но не и метални. Прецеждането на кефира също трябва да става с пластмасова цедка, а не метална. Измивайте гъбата с преварена и студена вода след всяка ферментация, защото в противен случай вкусът на кефира ще бъде неприятен, тибетската гъба постепенно ще спре да се размножава, ще покафенее и ще загине. Добре е след 20-дневна активна употреба на тибетската гъба да я оставите да почине за няколко дена само в съд с вода и леко отворен капак.
Здравни съвети
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари