Тибетската гъба- универсално лекарство

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Какви съдове да използваме, когато приготвяме кефир
374091

Какви съдове да използваме, когато приготвяме кефир

Когато приготвяте кефир използвайте само дървени или пластмасови съдове, но не и метални. Прецеждането на кефира също трябва да става с пластмасова цедка, а не метална. Измивайте гъбата с преварена и студена вода след всяка ферментация, защото в противен случай вкусът на кефира ще бъде неприятен, тибетската гъба постепенно ще спре да се размножава, ще покафенее и ще загине. Добре е след 20-дневна активна употреба на тибетската гъба да я оставите да почине за няколко дена само в съд с вода и леко отворен капак.
 

1 2 3
4
5 6 7 8
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft