15 Октомври 2012
374084
Как да си направите напитката кефир
Колко вида тибетска гъба има
Как да съхраняваме тибетската гъба
Какви съдове да използваме, когато приготвяме кефир
Кои болести се лекуват с тибетска гъба
Подквасено мляко с тибетска гъба
Има ли странични действия от лечението с тибетска гъба
Консумация на тибетска гъба
Колко вида тибетска гъба има
Тибетската гъба може да ферментира във вода или в мляко и съответно може да говорим за два вида гъба – млечна и водна. Водните кефирни зърна приличат на прозрачни кристали, а млечните са бели. Разтворът, необходим за ферментирането на водна тибетска гъба, съдържа вода, захар, лимонов сок и изсушен плод. За разлика от млечната тибетска гъба обаче, на водната са й необходими 2-3 дни, за добра ферментация.
Здравни съвети
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари