5 Декември 2012
26011
Никулден е точно по средата на Коледния пост
Как да си приготвите празничен рибник - рецепта
Как да си приготвите Никулденски шаран
Как да приготвите шаран на фурна
Как да приготвите Никулденска питка - рецепта
Как да си приготвите Никулденски шаран
1 шаран от около 1.5 кг
2 а.л. растителна мазнина
1/4 ч.ч. ориз
5-6 глави кромид лук
червен пипер
Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване. Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червения пипер и със солта на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка.
В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран.
Пече се в немного гореща фурна.
Празнични дни в България
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари