Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Как се приготвят топлите сосове
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Как се приготвят студените сосове
Как се приготвят топлите сосове
Топлите сосове се приготвят на базата на маслено-брашнена или само маслена съставка с добавка на ароматни подправки или на основата на зеленчукова съставка със или без добавка на сгъстител. В техния състав широко са застъпени рибни, месни, зеленчукови и гъбени отвари и бульони.
Има два вида топли основни сосове – светли и тъмни.
Сгъстяването на топлите сосовете става по няколко начина:
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари