За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Как се приготвят топлите сосове
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Как се приготвят студените сосове
Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Сосовете трябва да се подбират така, че да подчертават специфичния вкус и аромат на ястието, към което се поднасят. Отварите и бульоните трябва да се ползват като разтворители на сосове вместо обикновена вода. Те подобряват извънредно много вкуса им.
Сосовете в зависимост от температурата, при която се поднасят, са топли и студени.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари