Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Как се приготвят топлите сосове
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Как се приготвят студените сосове
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно в студена отвара или бульон – така наречената суха запръжка. В сух тиган се разстила брашното на пласт с дебелина 2 см. и се пече при постоянно разбъркване: за светли сосове, докато брашното получи аромат на печени орехи (без да потъмнее), а за тъмните сосове – до златисто оцветяване.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари