Как да си приготвим суши у дома

вход през zajenata.bg
328709

Как се приготвя Урамаки

Поставете лист нори върху подложката с лъскавата страна надолу. Разпределете 1 чаша от овкусения ориз равно, върху цялата повърхност. Обърнете, така че ориза да е към подложката.Разпределете 1/4 чаша от ориза върху водораслите в рамките на 7 сантиметрова лента около центъра, хоризонтално и в тънък слой.

Пълнежите се поставят над ивицата ориз, като те трябва да са плоски. Трябва да останат по 5 сантиметра рамка отгоре и отдолу на листа. Върху пълнежа се поставя от овкусената майонеза. Сушито се навива от долу на горе като се притиска и прави стегнато. Суши рулото се запечатва с горната празна ивица.

Ориза от външната страна може да се оваля в бели или черни сусамови семена. С назъбен нож, рулото се разрязва по вече описания начин за Маки суши.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft