Вкусни рецепти с картофи

вход през zajenata.bg
380414

Картофена салата

500 г картофи
1/3 ч.ч. горчица
1/3 ч.ч. балсамов оцет
1 глава червен лук
1/3 ч.ч. зехтин
по 1-2 ч.л. къри, кимион и куркума

Предварително обелете, нарежете и бланширайте картофите във вряща вода за около 10-15 минути. Изцедете водата и добавете нарязания лук. Добавете оцета, захтина, горчицата, кърито, кимиона и куркумата. Объркайте добре, за да се смесят подправките и да овкусят всяко късче. Оставете да престои около 1 час, за да се смесят ароматите. Изсипете сместа в алуминиево фолио и запечете на скара за около 20 минути. Сервирайте топло.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft