Хранителни стойности на булгура
Какво съдържа булгурът
Какво е кулинарното приложение на булгура
Соевия грис и соев булгур
Соевият булгур
Агнешко с булгур
Класически турски пилаф с булгур
Защо е полезен булгурът
Похапвайте булгур за красота и тънка талия
Класически турски пилаф с булгур
булгур – 1 ч.ч. пълнозърнест едър
бульон - 2 ч.ч. топъл пилешки
лук - 1 глава кромид
зелени чушки – 1 брой, по-едро нарязана
домати - 1 брой, на кубчета
праз - 1 стрък
масло - 1 с.л.
сол - на вкус
Начин на приготвяне: Загрейте маслото в дълбок тиган с капак и задушете лука, докато стане прозрачен. Добавете зеленчуците и залейте с бульона. Щом заври, сипете булгура, разбъркайте и намалете котлона. Задушавайте под капак до готовност и накрая овкусете с подправки. Поднесете Класическия турски пилаф с булгур с таратор или айрян.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари