Булгурът- пълноценната и диетична храна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Класически турски пилаф с булгур
166575

Класически турски пилаф с булгур

булгур – 1 ч.ч. пълнозърнест едър

бульон - 2 ч.ч. топъл пилешки
лук - 1 глава кромид
зелени чушки – 1 брой, по-едро нарязана
домати - 1 брой, на кубчета
праз - 1 стрък
масло - 1 с.л.
сол - на вкус

Начин на приготвяне: Загрейте маслото в дълбок тиган с капак и задушете лука, докато стане прозрачен. Добавете зеленчуците и залейте с бульона. Щом заври, сипете булгура, разбъркайте и намалете котлона. Задушавайте под капак до готовност и накрая овкусете с подправки. Поднесете Класическия турски пилаф с булгур с таратор или айрян.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft