Хранителни стойности на булгура
Какво съдържа булгурът
Какво е кулинарното приложение на булгура
Соевия грис и соев булгур
Соевият булгур
Агнешко с булгур
Класически турски пилаф с булгур
Защо е полезен булгурът
Похапвайте булгур за красота и тънка талия
Агнешко с булгур
агнешко месо - 2 кг порцирано
булгур - 2 ч.ч.
ориз - 1/2 ч.ч.
лук – 2 връзки пресен
вода - 6 ч. ч.
чесън - 2-3 стръка пресен
девесил – 1 връзка
черен пипер
червен пипер
сол
олио
Разпределете в тава порционираното агнешко месо. Нарежете ситно лука и чесъна, разбъркайте ги с ориза и булгура и ги добавете към агнешкото в съда. Залейте с топла вода и сложете ястието да се пече около 2, 5-3 часа на силна фурна под фолио.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари