Булгурът- пълноценната и диетична храна

вход през zajenata.bg
166565

Агнешко с булгур

агнешко месо - 2 кг порцирано

булгур - 2 ч.ч.
ориз - 1/2 ч.ч.
лук – 2 връзки пресен
вода - 6 ч. ч.
чесън - 2-3 стръка пресен
девесил – 1 връзка
черен пипер
червен пипер
сол
олио

Разпределете в тава порционираното агнешко месо. Нарежете ситно лука и чесъна, разбъркайте ги с ориза и булгура и ги добавете към агнешкото в съда. Залейте с топла вода и сложете ястието да се пече около 2, 5-3 часа на силна фурна под фолио.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft