Картофена крем супа с киселец
Капама от пресен лук
Картофи със сметана
Коприва с яйца
Баница със спанак
Зелена салата със кисело мляко
Вкусни печени пиперки
Вкусна мусака с макарони и спанак
Коприва с яйца
1 кг коприва , 8 сварени яйца, 6 лъжици разтопено краве масло, 3 лъжици препечено брашно, 2 чаши прясно мляко, 100 г сирене.
Начин на приготвяне:
Варете копривата в подсолена вода 10 мин. Изсипете я в гевгир да се отцеди. В 2 лъжици краве масло разбъркайте брашното, прибавете млякото и варете 5 мин. Смесете соса със ситно нарязаната коприва и изсипете в намазан с масло огнеупорен съд. Наредете върху копривата обелените яйца, като ги попритиснете леко към дъното. Поръсете с настърганото сирене и останалото масло. Запечете 10 мин. Поднесете ястието топло.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари