Пролетни ястия рецепти

вход през zajenata.bg
62601

Коприва с яйца

1 кг коприва , 8 сварени яйца, 6 лъжици разтопено краве масло, 3 лъжици препечено брашно, 2 чаши прясно мляко, 100 г сирене.
 


Начин на приготвяне:
 Варете копривата в подсолена вода 10 мин. Изсипете я в гевгир да се отцеди. В 2 лъжици краве масло разбъркайте брашното, прибавете млякото и варете 5 мин. Смесете соса със ситно нарязаната коприва и изсипете в намазан с масло огнеупорен съд. Наредете върху копривата обелените яйца, като ги попритиснете леко към дъното. Поръсете с настърганото сирене и останалото масло. Запечете 10 мин. Поднесете ястието топло.

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft