21 Март 2012
108170
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Копривена супа със сирене
100 г сирене
200 г коприва
50 г масло или маргарин
30 мл олио
2 бр. яйца
Копривата се изчиства и измива добре. Слага се да ври 15 минути в 6-7 ч.ч. подсолена вода. Бърка се силно с дървена лъжица или миксер, докато стане на пюре. Прибавя се мазнината и се оставя да поври още 10 минути Застройва се с натрошеното сирене и яйцата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари