Рецепти за пролетни супи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешката супа е подходяща за пролетта
108148

Агнешката супа е подходяща за пролетта

Агнешката супа е подходяща за пролетта. В съчетание със спанак агнешкото месо разкрива изцяло вкуса си. За да приготвите супа от агнешко месо и спанак, са ви необходими 500 грама агнешко месо, 200 грама спанак, 2 стръка зелен лук, 1 яйце, 1 чаша ориз, сол, магданоз, една чаена лъжичка червен пипер, половин кофичка кисело мляко.

Месото се нарязва на дребно, запържва се и се добавя спанакът, който предварително е нарязан. Добавя се и лукът, нарязан на ситно. След като всички съставки се пържат около четири-пет минути на бавен огън, се добавя размитият в малко вода червен пипер.

Долива се с половин литър вряла вода. Добавя се оризът и когато е омекнал, супата се застройва с яйцето и киселото мляко и се поръсва с магданоза.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft