21 Март 2012
108148
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Агнешката супа е подходяща за пролетта. В съчетание със спанак агнешкото месо разкрива изцяло вкуса си. За да приготвите супа от агнешко месо и спанак, са ви необходими 500 грама агнешко месо, 200 грама спанак, 2 стръка зелен лук, 1 яйце, 1 чаша ориз, сол, магданоз, една чаена лъжичка червен пипер, половин кофичка кисело мляко.
Месото се нарязва на дребно, запържва се и се добавя спанакът, който предварително е нарязан. Добавя се и лукът, нарязан на ситно. След като всички съставки се пържат около четири-пет минути на бавен огън, се добавя размитият в малко вода червен пипер.
Долива се с половин литър вряла вода. Добавя се оризът и когато е омекнал, супата се застройва с яйцето и киселото мляко и се поръсва с магданоза.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари