Пиле жулиен рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесна рецепта пиле жулиен
657021

Лесна рецепта пиле жулиен

300-400 г пилешко филе 200 г шунка 100 г топено сирене 120 г заквасена сметана 3-4 кисели краставички 200 г гъби консервирани сол черен пипер горчица (по желание) пресен магданоз или босилек за украса
Приготвяне:
Всички продукти се нарязват на тънки лентички, т. нар. жулиени. Първо в тиган се запържва пилешкото месо, докато се получи златист цвят, като към него прибавяте и малко черен пипер, запичайки ги заедно. След него, в тигана запържвате нарязаната шунка заедно с гъбите и киселите краставички. Отново пържите до получаване на леко златист цвят, след което добавяте пилешкото месо. Пържите няколко минути, а накрая прибавяте сметаната, топеното сирене, сол на вкус, по желание и горчицата. Готвите ястието, докато топеното сирене се разтопи хубаво и стане на плътен сос.

Накрая всяка порция от ястието се украсява с по стръкче магданоз или лист босилек.

1 2 3 4 5
6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft