Пиле жулиен рецепти

вход през zajenata.bg
657007

Пиле жулиен рецепта

300 г пилешко филе
80 г бекон на резени
2 кисели краставички (120 г)
60 г топено пушено сирене
100 г гъби
120 мл готварска сметана
1 с. л. горчица
100 мл бяло вино “Шардоне”
2 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
магданоз за поръсване

1. Филето, беконът, краставичките, гъбите и сиренето се нарязват на ивички.

2. Пилето се запържва в сгорещеното олио, от всички страни, до златисто. Овкусява се със сол и черен пипер и се изважда в чиния.

3. Беконът също се запържва до златисто и към него се прибавят гъбите и киселите краставички.

4. Гаси се с виното и се налива малко вода. Прибавят се горчицата и сметаната, и в съда се връща пилето.

5. Слага се нарязаното на кубчета топено сирене, разбърква се за кратко и се посолява, ако е необходимо.

6. Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се поднася.

1 2 3 4 5 6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft