23 Юли 2012
292637
Миш-маш с чушки
Яхния от чушки
Чушки по Панагюрски
Панирани пълнени чушки
Чушки по китайски
Пълнени чушки с пиле
Пълнени чушки с кайма и ориз
Чушки бюрек
Пълнени чушки с ориз
Печени чушки със сирен
Печени чушки с доматен сос
Пълнени чушки с извара на фурна
Пълнени чушки с месо
Миш-маш с чушки
Продукти:
4 бр. чушки
3-4 бр. домати
200 г сирене
4 бр. яйца
магданоз
олио
Приготвяне:
Чушките се нарязват на ситно и се запържват в сгорещеното олио, след което към тях се прибавя сокът от настърганите домати. Когато сместа почне да се сгъстява се слага намачканото бяло сирене, бърка се 1-2 минути, докато се стопи сиренето и стане хомогенна смес, и се изсипват и разбитите яйца. Разбърква се докато стане на каша и преди да се свали от огъня се слага нарязан магданоз.
Ако в тази рецепта чушките са нарязани на едро, доматите са нарязани, а не им се взима само соса, сиренето е надробено (не намачкано) и яйцата не са разбити преди да се сложат, а се чукват и тогава се разбъркват, то миш-маша ще стане по-сочен и на по-едри парчета.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари