25 Март 2012
630838
Лучена яхния с колбаси
Карначета с пълнени чушки със сирене на фурна
Наденица, бекон и яйца
Наденица с картофи и мляко
Тънка наденица с картофи на фурна
Бързо ястие в гювеч
Наденица с яйца на фурна
Кренвирши със сирене на фурна
Руло от яйца с колбас
Кюфтета от картофи и кренвирши
Наденица с картофи и мляко
3 бр. варени наденици
200 г бекон
1 глава лук
4 бр. сварени картофи
1 ч.ч. домати от консерва
100 г настърган кашкавал
3 бр. яйца
1 ч.ч. прясно мляко
сол, чубрица
Всички продукти се нарязват и изсипват в намаслена тава. Яйцата се разбиват, смесват се с прясното мляко и се добавят към останалите продукти. Овкусяват се със сол и се добавя малко чубрица. Разбърква се добре и се запича на средна скара в умерена фурна до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари