Какво да сготвим набързо за вечеря с колбаси

вход през zajenata.bg
630808

Лучена яхния с колбаси

4 големи глави лук
3 бр. чушки
2 бр. моркови
2 бр. домати (200 г) може и от консерва
300 г колбас (шпеков, телешки, хамбурски, камчия - какъвто имате)
1 ч.л. червен пипер
сол, чубрица, черен пипер
4 с.л. олио
1 ч.ч. топла вода

Слагате олиото в тенджера, не го слагате на огъня. Нарязвате лука на филии, чушката на парченца, морковите настъргвате или нарязвате на дребно и всичко това слагате в тенджерата и тогава я слагате на огъня. Посолявате и похлупвате да се задушат зеленчуците, като от време на време разбърквате. Когато лука стане прозрачен и омекне, поръсвате с червения пипер и прибавяте настърганите домати, наливате топлата вода и оставяте да къкри 5-6 минути. Добавяте нарязания на парченца колбас и овкусявате с черен пипер и чубрица. Оставяте още 5 минути да ври на тих огън и махате от котлона. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft