25 Март 2012
630834
Лучена яхния с колбаси
Карначета с пълнени чушки със сирене на фурна
Наденица, бекон и яйца
Наденица с картофи и мляко
Тънка наденица с картофи на фурна
Бързо ястие в гювеч
Наденица с яйца на фурна
Кренвирши със сирене на фурна
Руло от яйца с колбас
Кюфтета от картофи и кренвирши
Наденица с яйца на фурна
700 г тънка наденица
7 бр. яйца
300 мл доматен сок (или 2 настъргани домата)
3-4 глави лук
1 бр. чушка
щипка чубрица
2-3 с.л. олио
В тава се налива доматения сок, нарязания на едро лук, чушката, нарязана на кубчета и чубрицата. Върху тях се поставя навитата на охлювчета наденица (излязоха ми 7 охлювчета). Пече се до зачервяване на наденицата, после тя се обръща да се запече и от другата страна.
Малко преди тя да се изпече се чукват яйцата (постарах се да са върху наденицата, но уви... хлъзнаха се), и се поръсва с олиото. Ястието остава във фурната още около 6-7 минути, до готовност на яйцата. За гарнитура са идеални пържените картофки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари