24 Юни 2013
384620
Тиквички с кисело мляко класик
Тиквички с кайма
Мусака с тиквички и ориз
Тиквички с бял сос
Тиквички с ориз и бекон
Тиквички с ориз и домати
Лесни тиквички със сирене
Тиквички бюрек
Огретен с тиквички и картофи
Тиквички гювеч
Огретен с тиквички и картофи
400 г малки тиквички
500 г малки твърди картофи
мащерка
20 г масло
2 с. л. зехтин
сол
Приготвяне:
Картофите се белят и заедно с тиквичките се нарязват на тънки филийки. Слагат се половината от зехтина и маслото в тавичка от йенско стъкло, която се слага за малко във фурната да се затопли и се вади. Посоляват се зеленчуците и се нареждат в тавичката в “хоризонтални” редици (от единия до другия край на тавата), като се поръсва между колелцата мащерка. Намазват се отгоре с останалия зехтин. Тавичката се поставя обратно във фурната и се пече около 30 минути.
Ястия с тиквички
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари