24 Юни 2013
384573
Тиквички с кисело мляко класик
Тиквички с кайма
Мусака с тиквички и ориз
Тиквички с бял сос
Тиквички с ориз и бекон
Тиквички с ориз и домати
Лесни тиквички със сирене
Тиквички бюрек
Огретен с тиквички и картофи
Тиквички гювеч
Тиквички гювеч
6 ч. чаши тиквички , нарязани на колелца, и после на 4
1 ч. чаша настъргани моркови
1/3 ч. чаша лук, накълцан на ситно
1 с. л. сушени подправки – магданоз, целина, риган, чубрица и т. н. (на вкус)
1 ч. чаша заквасена сметана
2 -3 с. л. маргарин, разтопен
1 пакетче суха пилешка супа, разтворена в 2-3 ч. чаши гореща вода
Приготвяне:
Загрейте фурната до 180 градуса. В тиган, задушете тиквичките, лука и морковите за 5 минути. В купа, смесете сметаната, подправките, маргарина и супата. Изсипете половината от тази смес в по-плитък глинен съд или съд от йенско стъкло. Отгоре изсипете тиквичките и полейте с другата половина от супата.
Ястия с тиквички
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари