23 Юли 2012
292670
Миш-маш с чушки
Яхния от чушки
Чушки по Панагюрски
Панирани пълнени чушки
Чушки по китайски
Пълнени чушки с пиле
Пълнени чушки с кайма и ориз
Чушки бюрек
Пълнени чушки с ориз
Печени чушки със сирен
Печени чушки с доматен сос
Пълнени чушки с извара на фурна
Пълнени чушки с месо
Панирани пълнени чушки
Продукти:
200 г сирене
1 кг месести чушки
2 бр. яйца
4 с.л. галета
сол
магданоз
мазнина за пържене
Приготвяне:
Опечените и обелени чушки се почистват от семето. Посоляват се и се пълнят със смес от настъргано сирене, магданоз и 1 яйце. Напълнените чушки се овалват в галета, а след това се потапят във второто яйце. Пържат се в горещо олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари