27 Юни 2017
120992
Картофи по селски
Картофи с кашкавал на фурна
Картофи с грах
Картофи с гъби бърза рецепта
Пълнени картофи във фолио със сирене
Картофи с крема сирене и сос
Пататник лесна рецепта
Картофи със зехтин на фурна
Пататник лесна рецепта
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 500 г картофи
- 200 г сирене
- 1 глава кромид лук
- 2-3 стръка джоджен
- 2 бр. яйца
- 50 г масло
- 60 мл олио
- черен пипер
- 1 пакет точени кори за баница
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Обелените картофи се настъргват и се смесват с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен. Прибавят се яйцата, черния пипер и половината от олиото и се обърква добре. В голяма, намазана с олио тава, се слагат 5 листа от корите, като всяка се намазнява. Сместа се изсипва върху намазнените с олио листа и се покрива с останалите листа кори, като отново всяка една се намазва. На най-горната кора се разпределя маслото, нарязано на парчета. Пече се около 30 минути в предварително загрята фурна до 180 градуса, докато от горе пататникът се зачерви.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари