27 Юни 2017
120972
Картофи по селски
Картофи с кашкавал на фурна
Картофи с грах
Картофи с гъби бърза рецепта
Пълнени картофи във фолио със сирене
Картофи с крема сирене и сос
Пататник лесна рецепта
Картофи със зехтин на фурна
Картофи по селски
- 1 кг едри картофи
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. чубрица
- черен пипер
- 2 с.л. царевично брашно или галета
- копър за поръсване
- олио за пържене
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Картофите се измиват и се сваряват необелени в подсолена вода. После се обелват и се нарязват на едри резени. Овалват се в предварително смесените подправки и се изпържват в сгорещеното олио. Отцеждат се върху кухненска ролка. Поръсват се с копър преди поднасяне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари