Лесна лятна вечеря рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Патладжани с настърган кашкавал
427402

Патладжани с настърган кашкавал

Продукти: патладжани – 4, настърган кашкавал - 5 супени лъжици, яйца – 3, пилешко филе /сварено/ - 250 г, краве масло - 2 супени лъжици, майонеза - 150 г, чесън - 2-3 скилидки, копър - 1 връзка, сол на вкус

Измитите патладжани разрежете на две части по дължина, извадете внимателно семената и част от меката част, натопете ги за 5 минути в подсолена вода и ги отцедете през гевгир. В длъбнатинките сложете приготвената плънка - два вида. Пилешкото филе нарежете на малки кубчета, подправете го с майонезата, смесена със счукания чесън. Вторият вид фарш: нарежете на дребно твърдо сварените яйца и ги смесете с кравето масло и настъргания кашкавал. Сложете фаршированите патладжани в тавичка и ги печете в загрята до 160 градуса фурна 15-20 минути. Украсете готовото ястие с копър.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft