Пълнено пиле със стафиди и гъби
Пълнена кокошка с булгур и кисело зеле
Печено пиле с плънка от гъби
Пълнено пиле по Мексикански
Пълнено пиле по Индийски
Печено пиле с плънка от кашкавал
Пълнено пиле с кайма
Пълнено пиле с гъби и ориз
Печено пиле с плънка от кашкавал
Продукти:
800 г пиле
80 г масло
250 г кашкавал
черен пипер
червен пипер
сол
няколко скилидки чесън по желание
Начин на приготвяне
Почистеното и измито пиле се подсушава и отвътре се поръсва с черен пипер. Плънката, която се състои от настърган кашкавал, се разделя на няколко пласта и между тях се слага по една малка бучка масло. Пилето се пълни и отворът се зашива. Напълнената птица се намазва с масло, посолява се и се натрива с червен пипер. По желание може да се намаже отвътре и отвън със счукан чесън. Поставя се в намаслен книжен плик, който се завързва. Слага се в намаслена тавичка, сипва се малко вода и се пече в умерена фурна около половин час.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари