Рецепти за пълнено пиле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печено пиле с плънка от кашкавал
83993

Печено пиле с плънка от кашкавал

Продукти:
800 г пиле
80 г масло
250 г кашкавал
черен пипер
червен пипер
сол
няколко скилидки чесън по желание


Начин на приготвяне
Почистеното и измито пиле се подсушава и отвътре се поръсва с черен пипер. Плънката, която се състои от настърган кашкавал, се разделя на няколко пласта и между тях се слага по една малка бучка масло. Пилето се пълни и отворът се зашива. Напълнената птица се намазва с масло, посолява се и се натрива с червен пипер. По желание може да се намаже отвътре и отвън със счукан чесън. Поставя се в намаслен книжен плик, който се завързва. Слага се в намаслена тавичка, сипва се малко вода и се пече в умерена фурна около половин час.

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft