Пълнено пиле със стафиди и гъби
Пълнена кокошка с булгур и кисело зеле
Печено пиле с плънка от гъби
Пълнено пиле по Мексикански
Пълнено пиле по Индийски
Печено пиле с плънка от кашкавал
Пълнено пиле с кайма
Пълнено пиле с гъби и ориз
Пълнена кокошка с булгур и кисело зеле
продукти:
1 бр. кокошка
1 ч.ч. булгур
1/3 ч.ч. олио
1 бр. кисела зелка
2 с.л. червен пипер
сол
черен пипер
приготвяне:
Изчистената и измита кокошка се посолява, натрива се с червен пипер и се оставя. В това време се приготвя плънката. Измива се булгурът и се сварява за около 15 минути След това се изцежда от водата. В тиган се слага зелето нарязано, налива се олиото, прибавя се булгурът, налива се 1/2 ч.ч. вода и се задушава 30 минути под капак. Кокошката се пълни и зашива. Останалата плънка се слага в глинен гювеч, върху нея кокошката, налива се 1/3 ч.ч. вода и 1/3 ч.ч. зелев сок, захлупва ссе с капак и се пече около час и половина при температура 200 С.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари