Гювеч с бонфиле, гъби и топено сирене
Свинско с бяло вино в гювеч
Клилца с гъби в гювеч
Заешко в гювеч
Телешко в глинен гювеч
Бърз гювеч със шунка
Пилешки гювеч рецепта
Пилешки гювеч с патладжани и картофи
Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе
Постен зеленчуков гювеч
Пилешки гювеч рецепта
600 г пилешко месо
2 големи глави лук
2 стръка пресен чесън
1 бр. голям морков
3 бр. пресни чушки
3-4 картофа
1 шепа грах
олио
черен пипер
червен пипер
босилек
риган
куркума
къри
сол
Нарязвате месото, лука, чесъна, чушките, картофите и моркова. Намазвате дъното на тава с олио, слагате зеленчуците и месото. Слагате всички подправки отгоре, наливате вода, докато всичко се покрие, наливате олио,слагате отгоре фолио и печете в предварително загрята до 180 С фурна около час и половина. След това махате фолиото и печете докато се зачерви.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари