Гювеч с бонфиле, гъби и топено сирене
Свинско с бяло вино в гювеч
Клилца с гъби в гювеч
Заешко в гювеч
Телешко в глинен гювеч
Бърз гювеч със шунка
Пилешки гювеч рецепта
Пилешки гювеч с патладжани и картофи
Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе
Постен зеленчуков гювеч
Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе
1 средно голямa зелка
4 пилешки бутчета (цели)
2-3 моркова
1 настърган домат
1 ч.л. червен пипер
сол
100 мл мазнина
вода
100 г ориз
Зелето се нарязва на ситно и се изсипва в голямa тава. Доматът и морковите се настъргават, слагат се при зелето и се объркват добре. Добавят се солта, червения пипер и ориза. Бутчетата се измиват добре и се срязват на две. В голям гювеч се слага 1/2 от обърканото зеле, след което се подреждат бутчетата и се покрива с останалата част зеле. Може да се сложи 1 люта чушка за обогатяване на вкуса. Добавя се мазнина и 1ч.ч. вода. Ястието се похлупва и се слага да се пече в умерено загрята фурна на 200-250 градуса около 60 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари