Гювеч с бонфиле, гъби и топено сирене
Свинско с бяло вино в гювеч
Клилца с гъби в гювеч
Заешко в гювеч
Телешко в глинен гювеч
Бърз гювеч със шунка
Пилешки гювеч рецепта
Пилешки гювеч с патладжани и картофи
Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе
Постен зеленчуков гювеч
Телешко в глинен гювеч
1 кг. обезкостено телешко месо
400 г пресни гъби
1 глава лук
2 с. л. олио
2 с. л. масло
400 мл месен бульон ( от кубче )
120 мл бяло вино
черен пипер
сол
Измийте месото и го нарежете на малки парчета. Почистете и измийте гъбите и ги нарежете на по-едри парчета. Обелете главата лук и я нарежете на малки кубчета. Сложете всички продукти в глинен гювеч , прибавете и подправките и печете във фурна на 300 градуса за 2 часа.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари