Пиле жулиен рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки жулиени на тиган
656977

Пилешки жулиени на тиган

3-4 с. л. зехтин

2-3 глави кромид
3 по-едри моркова
500 г пиперки
4 с. л. соев сос
2 с. л. мед
5-6 скилидки чесън
700 г пилешко филе
сол
черен пипер

• Кромидът се запържва в зехтина.
• Добавят се морковите, нарязани на тънки пръчици и пиперките – на ивици.
• След като омекнат, се слагат соевият сос, медът и счуканият чесън.
• Налива се малко вода.
• Щом зеленчуците поемат течността, при тях се прибавя предварително запърженото в отделен тиган пилешко месо, нарязано на жулиени.
• Ястието се задушава още малко и се овкусява със сол и черен пипер. 

1
2 3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft