9 Април 2013
656977
Пиле жулиен рецепта
Лесна рецепта пиле жулиен
Пилешки жулиени на фурна лесна рецепта
Пилешки жулиени с гъби
Пиле жулиен с кашкавал рецепта
Пиле жулиен в йенска тенджера
Пилешки жулиени на тиган
Пилешки жулиени на тиган
3-4 с. л. зехтин
2-3 глави кромид
3 по-едри моркова
500 г пиперки
4 с. л. соев сос
2 с. л. мед
5-6 скилидки чесън
700 г пилешко филе
сол
черен пипер
• Кромидът се запържва в зехтина.
• Добавят се морковите, нарязани на тънки пръчици и пиперките – на ивици.
• След като омекнат, се слагат соевият сос, медът и счуканият чесън.
• Налива се малко вода.
• Щом зеленчуците поемат течността, при тях се прибавя предварително запърженото в отделен тиган пилешко месо, нарязано на жулиени.
• Ястието се задушава още малко и се овкусява със сол и черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари