5 Февруари 2013
437085
Пилешки крилца със соев сос
Пикантни пилешки крилца
Бързи и евтини пилешки крилца
Пилешки крилца в марината
Запечени пилешки крилца
Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
Пилешки крилца хрупкави
Пилешки крилца мариновани
Пилешки крилца с мед
Пилешки крилца с ориз и зеленчуци
3 бр. пилешки крилца
1 бр. печен патладжан
3 бр. печени червени чушки
3 бр. печени зелени чушки
1 скилидка чесън
1 ч.ч. ориз
1 глава лук
сол, бял пипер (или универсална подправка)
олио
магданоз
Патладжана, чушките и лука се нарязват на кубчета и се слагат в гювеч или огнеупорна тавичка. Добавя се ориза и чесъна, подправките и се долива около 3 чаши вода. Отгоре се слагат крилата и се залива с олиото. Пече се при умерена фурна до готовност на ориза (около 40 минути). При необходимост крилцата се обрущат по време на печенето да се запекат равномерно от всички страни. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари