Пиле жулиен рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле жулиен в йенска тенджера
656977

Пиле жулиен в йенска тенджера

600 гр.  пилешко филе/бон филе
250 гр. пресни гъби
1/2 буркан кисели краставички
200 гр.  пушено топено сирене
1 кутийка сметана (от малките)
подправка за пилешко месо
Черен пипер

Овкусявате филето с подправка за пиле и млян черен пипер. Нареждате един ред от филенцата на дъното. Ако са твърде големи, разрежете ги по дължина. Върху месото наредете нарязаните на по-едри филийки гъби, след това и нарязаните на лентички кисели краставички. Следва и топеното сирене нарязано на филийки или както Ви е по-лесно. Няколко лъжици сметана и следва нов ред пилешко филе. Продуктите се повтарят и се залива отгоре с останалото количество сметана.
Захлупвате тенджерата и слагате във фурната на 220-250 градуса.
Необходим Ви е около 1:00 – 1:30 за да стане готово ястието. Сервирате топло, с гарнитура императорски ориз или друг вид ориз, може задушени зеленчуци, картофи или каквото предпочетете. 

1
2
3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft